Prijava

Korisničko ime *
Lozinka *
Zapamti me

Vitus d.o.o. je tvrtka specijalizirana za posredovanje u prometu nekretnina s iskustvom i znanjem u prodaji te s najvećom ponudom nekretnina na području otoka Krka, tako da za svakog potencijalnog kupca možemo pronaći željenu nekretninu. Kako kupcima, tako i prodavateljima nudimo kvalitetnu i sveobuhvatnu uslugu, a svoje poslovanje temeljimo na preciznosti i povjerenju što nas dugoročno plasira u sam vrh ove djelatnosti.

Za naše klijente obavljamo cjelokupnu uslugu, kako za kupca tako i za prodavatelja, od prvog kontakta, razgledavanja nekretnina, savjeta, provjere stanja nekretnine u zemljišnim knjigama, pa sve do zaključivanja kupoprodajnog ugovora, rješavanja porezne prijave, uknjižbe novog vlasnika u zemljišne knjige te uručivanja dokumenata o pravu vlasništva.

Od jeseni 2016. Vitus d.o.o. dopunjuje spektar usluga osnivanjem "projektnog odjela" u sklopu kojeg pruža usluge arhitektonskog i inženjerskog projektiranja, i time svojim klijentima, pod jednim krovom, nudi sve potrebne usluge od početka do kraja  investicijskog ciklusa.

Stoga, ukoliko ste zainteresirani za prodaju, kupnju ili gradnju nekretnine na području otoka Krka, na pravoj ste adresi, a na Vašem ćemo povjerenju zahvaliti i uzvratiti vrhunskom uslugom i odnosom, koji su uvijek najbolja preporuka.

Opći uvjeti poslovanja posrednika nalaze se u poslovnim prostorijama u sjedištu društva na adresi Malinska, Sv. Vid Miholjice 124/C, gdje se može dobiti preslika istih.